Lemmikkisi suun hyvinvointiin!

Olen sertifioitu Emmi-Pet suuasiantuntija Seinäjoelta ja teen kissojen ja koirien hammaskivenpoistoja ilman nukutusta Petsopissa, Hyllykalliontie 5, Seinäjoki.
Varaa itsellesi sopiva aika sähköpostiin: info@petsoppi.fi tai tule käymässä PetSopissa.
Peruutukset 48 tuntia ennen.
Maksu 50€/ lemmikki, varaus on sitova.
Emmi-Pet Ultraäänihammashoito puhdistaa lemmikkisi hampaat ilman nukutusta tai rauhoitusta ja on siten myös dopingvapaa. Hoidan suun aina lemmikkisi ehdoilla. Emmi-Pet on hammasharja jolla ei ”harjata”. Laitteen harjaspäät liuottavat hammaskiven ja plakin hampaan pinnalta ilman liikettä, tärinää tai ääntä. Emmi-Pet tuottaa ultraääniä patentoidun ultraääni mikrosirun avulla, joka on upotettu harjaspään sisälle.
Tämä siru luo jopa 96 miljoonaan ultraääni- impulssia minuutissa ja lähettää ne harjasten kautta suuhun.
Puhdistuksessa ultraääni tarvitsee Emmi-Pet nano-kupla hammastahnan välittäjä-aineeksi toimiakseen.
Ultraääni impulssit pystyvät tunkeutumaan hampaiden väleihin ja ikeniin jopa 12 mm säteellä ja tuhoavat bakteereja sekä mikrobeja paikoista, joihin harjoilla ei pääse. Tämä tekniikka ennaltaehkäisee ja vähentää bakteerien lisääntymistä ja lievittää suun ongelmia, hoitaa ja suojaa ikeniä sekä estää tulehduksia ja parodontiittia.
Emmi-Pet ultraäänilaite on tarkoitettu ennaltaehkäisyyn.
Emmi-Pet ultraääni nimenomaan ennalta ehkäisee parodontiittiä ja ientulehdusta, se ei tarkoita, että me hoidamme sitä lääketieteellisesti. Eläinlääkärit hoitaa parodontiittiä ja tulehdustiloja. Monesti parodontiitti ei näy päällepäin, vaan diagnoosi vaatii ientaskumittauksen ja röntgentutkimuksen nukutuksessa.
Autan mielelläni ja ohjaan sinut oikeanlaisen hoidon piiriin, jotta koirasi saa terveen ja puhtaan suun.
Lisätietoja PetSoppi/ Nina Nisula, info@petsoppi.fi

 

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>